جلسه بازنگری مدیریت چیست ؟


جلسات بازنگری مدیریت هر یکسال یکبار برگزار میشود و در آن سیستم مدیریت کیفیت و اثربخشی فرآیند صدور گواهینامه ایزو بررسی میشود و نتایج حاصل از این بازنگری باید به جلسه بعدی کمیته ارائه شود.

نماینده مدیریت سازمان مسئول برگزاری جلسات و همچنین رئیس جلسات بازنگری مدیریت می باشد.شرکت کنندگان باید شامل مدیرعامل، نماینده مدیریت و در صورت نیاز مدیران واحدها باشد.

قبل از شروع جلسه مدیرعامل یا نماینده مدیریت باید دستور کار را تهیه کرده و در اختیار شرکت کنندگان قرار دهد.


ورودی های جلسه بازنگری مدیریت چیست ؟

1- وضعيت اقدامات انجام شده درخصوص جلسات بازنگري قبلي

2- نتايج ممیزی ها (داخلي ، خارجي ) و ارزیابی عملکرد با الزامات قانونی و سایر الزامات مربوط به گواهینامه های ایزو

 3- نتايج شكايات و نظرات طرفهای ذینفع

 4- وضعيت اقدامات اصلاحي و پيشگيرانه

 5- وضعيت عملكرد فعاليت ها و فرايندها و انطباق محصول

 6- پيشنهادات مربوط به بهبود و تغييرات سيستم ارائه شده از سوي مدیران و كاركنان

 7- تغييراتي كه مي تواند بر سيستم مديريت یکپارچه تاثير گذار باشد

 8- گزارشات موردی نماینده مدیریت/ تضمین کیفیت(نیازمندیهای قانونی و دیگر نیازمندیها مرتبط با جنبه های زیست محیطی و خطرات و ریسکهای ایمنی و بهداشتی ) اين گزارشات برحسب مورد بصورت تحليلي و يا آماري خواهند بود

 9- گزارش بازنگري خط مشي و اهداف سيستم

10- گزارش پايش سيستم

11- گزارش پايش برنامه‌هاي مديريت و میزان دستیابی به اهداف و خط مشی

12- گزارش خلاصه ارتباطات برون سازماني 

13- نظرات مشاوران و گروهها علاقمند در صورت نياز

14 - تجزيه و تحليل حوادث 

15- تغییر شرایط حاکم ، شامل توسعه ها در قوانین و سایر الزامات مرتبط با جنبه ها و خطرات سازمان


خروجی های جلسه بازنگری مدیریت چیست ؟

1-       راهكارهايي براي بهبود عملكرد فعاليت ها و فرايندها

2-       روش هايي براي بهبود اثربخشی سيستم مديريت یکپارچه

3-       راهكارهايي براي بهبود كيفيت ارائه محصول

4-       تصمیمات مرتبط با تغییرات خط مشی و اهداف در صورت نیاز

5-       برآوردنياز و چگونگي تامين منابع برای تامين نيازهاي اجرای سيستم مديريت یکپارچه

 گواهینامه ایزو 22000:2005

ایزو 22000 یک استاندارد بین المللی شناخته شده است که به طور سیستماتیک ایمنی مواد غذایی را در هر زنجیره تأمین می کند. ایزو 22000 شامل
ادامه مطلب

 گواهینامه نشان حلال

استاندارد حلال – HALAL – توسط گروهی از کارشناسان استاندارد سازی سازمان کنفرانس اسلامی (OIC) و توسط کمیته فنی استانداردها و مؤسسه مترولوژی کشورهای اسلامی (SMIIC) در مورد مسائل مربوط به مواد غذایی حلال به تصویب رسیده است.
ادامه مطلب

 اخذ ایزو 10004:2012

ایزو 10004 راهنمایی هایی را برای اجرای فرآیندهای نظارت و ارزیابی رضایت مشتری تعریف و ارائه می دهد ISO 10004 برای استفاده درهمه سازمان ها صرف نظر از نوع، اندازه یا محصول ارائه شده است.
ادامه مطلب

 گواهینامه ایزو GMP

GMP استانداردی برای روش های تولیدی به منظور تطابق با الزمات قانونی مقررات اتحادیه اروپا 1935/2004/EG در ارتباط با موادغذایی می باشد.
ادامه مطلب

 شرایط تمدید گواهینامه ایزو

تمدید و ممیزی مراقبتی گواهینامه ایزو گواهینامه برای دوره 3 ساله در صورت وجود شرایط زیر نگهداری و تمدید خواهد شد: الف – در ممیزی مراقبتی سالانه از سازمان اخذ کننده ایزو این اطمینان حاصل شود که کلیه الزامات سیستم مدیریت کیفیت رعایت میشود.
ادامه مطلب

 گواهینامه ایزو 10015

دستورالعملهای استاندارد ISO 10015: 1999 برای آموزش گواهینامه استاندارد ایزو 10015می تواند موارد زیر به سازمان شما کمک نماید: · شناسایی، تجزیه و تحلیل نیازهای آموزشی سازمان · طراحی و برنامه ریزی های آموزش سازمان · ارائه دستورالعملهایی جهت افزایش سطح کیفی آموزش سازمان · ارزیابی نتایج آموزش
ادامه مطلب