گواهینامه ایزو GMP


روش های خوب تولید (GMP) - اصول راهنما جهت رویه ها ی خوب تولید
GMP استانداردی برای روش های تولیدی به منظور تطابق با الزمات قانونی مقررات اتحادیه اروپا 1935/2004/EG در ارتباط با موادغذایی می باشد.
Good manufacturing practices
GMP شیوه های مورد نیاز به منظور مطابقت با دستورالعمل های توصیه شده توسط سازمان صادرکننده مجوز برای تولید و فروش مواد غذایی و محصولات دارویی هستند. این دستورالعمل ها حداقل الزامات مورد نیاز برای داروخانه ها و یا تولید کنندگان محصولات غذایی به منظور اطمینان از کیفیت بالای محصولات و نداشتن هیچ خطری برای مصرف کننده یا عموم ارائه می کند.
قانون ایمنی مواد غذایی می گوید که بایستی در توسعه، تولید، توزیع، تبلیغات و یا فروش محصولات مواد غذایی به مصرف کننده تمامی اقدامات احتیاطی معقول در نظر گرفته شود. بنابراین همه اشخاصی که در فرآیند زنجیره تامین درگیر هستند از جمله تولید، بسته بندی و یا تامین مسئول تضمین کیفیت، ایمنی و بهداشت نه تنها مواد غذایی بلکه عملیات بسته بندی نیز هستند.
GMP راهنمایی هایی را در زمینه تولید، آزمایش و تضمین کیفیت به منظور تضمین اینکه محصولات غذایی و دارویی برای مصرف انسان مناسب هستند ارائه می کند.
GMP به معنی داشتن یک سیستم کنترل در هر شرکت تولیدی می باشد. هدف این است که از خرید مواد خام تا تحویل محصول نهایی به مشتریان از تمام پارامترهای کیفیت، بهداشت و قابلیت ردیابی و نظارت اطمینان حاصل شود.

مزایای گرفتن استاندارد GMP برای شرکت شما:

- شرکت می تواند تضمین کند که محصولی که به مشتری تحویل داده است تمامی الزامات کیفیت، ایمنی و بهداشت را رعایت کرده است.
- شرکت می تواند کیفیت بهتر محصول را از طریق کنترل و ردیابی بهتر که بخشی جدایی ناپذیر از استاندارد ایزو هست ارائه دهد.
- شرکت می تواند شرایط بهداشتی سازگار را در فرایند تولیدی تحت کنترل تضمین کند.
- همچنین شرکت شما مطابق با الزامات مقررات اتحادیه اروپا 1935/2004‎/ EG در ارتباط با GMP شناخته می شود.

 شرایط اخذ ایزو برای شرکتها

نیازی به شرایط خاصی برای اخذ گواهینامه ایزو نمیباشد.هرشرکتی دارای دفترمرکزی ویا ودرحال کار میتواند گواهینامه ایزو دریافت نماید.تعداد پرسنل ، حجم سازمان ، تعداد فرآیندهای اجرایی ، نقش بسزایی درراستای پیاده سازی ایزو و درنهایت اخذ گواهینامه ایزو دارند.
ادامه مطلب

 اخذ گواهینامه HSE

استاندارد ایزو HSE اصولی را تعریف می کند که با انجام و اجرای آنها، فعالیت سازمانها در سراسر جهان با توجه به رعایت دستورالعملهای بهداشت و ایمنی و زیست محیط انجام میپذیرد. سیستم انحصاری HSE نظامی برای مدیریت ساختار سازمانی
ادامه مطلب

 گواهینامه HACCP چيست؟

HACCP یا سیستم کنترل نقطه بحرانی تجزیه و تحلیل خطر یک سیستم کنترل فرایند است که خطرات را شناسایی می کند ممکن است در فرآیند تولید مواد غذایی اقدامات لازم برای جلوگیری از وقوع خطرات در هر مرحله از فرآیند را کاهش می دهد.
ادامه مطلب

 اخذ ایزو 26000

یکپارچه سازی، پیاده سازی و ارتقاء رفتار مسئولیت اجتماعی در سراسر سازمان و از طریق سیاست ها و شیوه های آن، در گستره نفوذ آن .
ادامه مطلب

 گواهینامه ایزو SFBB

غذای امن تر، کسب و کار بهتر: اخذ گواهینامه ایزو Sfbb یعنی دستورالعمل های مدیریت ایمنی مواد غذایی و مقررات بهداشت مواد غذایی در شرکت های کوچک برای رسیدن به غذای سالم تر، کسب و کار بهتر.
ادامه مطلب

 استاندارد ایزو مختص موسسات مالی و بانک ها

استاندارد ایزو مختص موسسات مالی و بانک ها ایزو 13616: خدمات مالی و شماره حساب بین المللی بانک هاایزو 11649: گواهینامه الزامات و ساختاربانکداری کلانEBANKING: بانکداری الکترونیکیایزو 13569: خدمات مالی و امنیت اطلاعاتایزو 22307: ارزیابی اثرات حریم کاربران
ادامه مطلب