اخذ گواهینامه ایزو 22000

ایزو 22000: سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی

ایزو 22000 یک استاندارد بین المللی شناخته شده است که به طور سیستماتیک ایمنی مواد غذایی را در هر زنجیره تأمین می کند. 

ایزو 22000 شامل اصول HACCP می باشد و با سیستم های مدیریت کیفیت ISO 9001  سازگار است و مبنای ایده آل برای اجرای یک سیستم مدیریت ایمنی جامع و مقرون به صرفه می باشد.

ایزو 22000 که در سال 2005 تاسیس شد، به عنوان یک استاندارد در سطح جهان پذیرفته شده بود و برای سازمان هایی از هر اندازه که در هر جنبه ای از زنجیره تامین مواد غذایی دخیل بود، قابل استفاده است. این استاندارد اجزای کلیدی را برای تضمین ایمنی مواد غذایی شامل می شود :

·         ارتباطات تعاملی

·         مدیریت سیستم

·         اجرای برنامه های پیش نیاز

·         بازبینی مستمر و بهبود سیستم

کارشناسان ایمنی مواد غذایی ما دارای دانش و تجربه هستند تا شما را با موفقیت در تمام مراحل صدور ایزو راهنمایی کنند.خدمات ایزو 22000 ما شامل آموزش و ارزیابی های قبل از حسابرسی است.همچنین از طریق پیگیری حسابرسی و تجدید استاندارد ایزو، پشتیبانی مداوم از طرف ما ارائه می گردد.

صدور گواهینامه ایزو 22000 نشان دهنده تعهد مداوم شما در برابر ایمنی مواد غذایی است، یکپارچگی شما را به بازار نشان می دهد و اعتماد مصرف کنندگان را به برند شما افزایش می دهد.

پیاده سازی ایزو 22000 به عنوان یک برنامه یکپارچه در زمان و پول شما  وهزینه های ممیزی های متعدد در طول زمان صرفه جویی می کند.

سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO 22000 بهبود مستمر در فرایندها و عملکرد آنها را تجدید و تضمین میکند که می تواند به کسب و کار شما کمک کند تا کارایی بیشتری داشته باشد و چون سازمان های دولتی و کارشناسان ایمنی مواد غذایی در سراسر جهان در بازارهای جهانی مورد توجه هستند ، این گواهینامه می تواند راه ورود کسب و کار شما را به بازارهای جدید را باز کند.

حسابرسان ایمنی و کارشناسان ما می توانند با شما همکاری کنند تا تضمین کنند که محصولات شما آماده، بسته بندی شده، توزیع شده و گواهی شده به بالاترین استانداردهای ایمنی مواد غذایی می باشند.

ما همچنین خدمات مشاوره، حسابرسی و اخذ ایزو برای ممیزی های GCP، HACCP و FS22000 را ارائه می دهیم.



ایزو 22000




گواهینامه ایزو 22000 مناسب چه کسانی است ؟

  • برخی از تولید کنندگان از جمله تولید کنندگان خوراک دام وطیور
  • تولید کنندگان تجهیزات و دستگاه های مرتبط با صنایع غذایی و افزودنی ها
  • کلیه فعالیت های حمل ونقل و توزیع
  • کارخانجات مواد غذایی 
  • عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذایی
  •  تولید کنندگان مواد شیمیایی، شوینده و ضد عفونی کننده ها

 گواهینامه ایزو SFBB

غذای امن تر، کسب و کار بهتر: اخذ گواهینامه ایزو Sfbb یعنی دستورالعمل های مدیریت ایمنی مواد غذایی و مقررات بهداشت مواد غذایی در شرکت های کوچک برای رسیدن به غذای سالم تر، کسب و کار بهتر.
ادامه مطلب

 هزینه مشاوره ایزو

هزینه مشاوره ایزو وابسته به عوامل متعددی است ، گذشته از این ها اخذ گواهینامه ایزو و رعایت استانداردهای مورد نیاز برای صدور گواهینامه نیز شامل هزینه های جداگانه ای می شود.گستردگی هزینه های مربوط به مشاور ایزو آنقدر زیاد است که نمی توان بدون شناخت و بررسی عوامل موثر ، مبلغ دقیقی برای آن اعلام کرد.
ادامه مطلب

 انواع گواهینامه های ایزو

گواهینامه های ایزو انواع مختلفی دارند که لازم است آگاهی لازم در مورد استفاده و کارایی هرکدام از آنها وجود داشته باشد.برخی گواهینامه های ایزو، عموعی محسوب می شوند به این معنی که گستره زیادی از شرکت ها را شامل می شوند اما برخی دیگر کاملا اختصاصی و به منظور کاربردی خاص تهیه شده اند.
ادامه مطلب

 تفاوت بین ایزو 9000 و ایزو 9001 چیست؟

ایزو 9000 جزء خانواده استاندارد است و یک سیستم مدیریت کیفیت را توصیف می کند و ایزو 9001 نیز حاوی الزامات سیستم مدیریت کیفیت می باشد. عموما شرکت ها برای اخذ ISO 9001 اقدام می کنند.
ادامه مطلب

 هزینه اخذ و صدور گواهینامه ایزو

عمده هزینه مربوط به صدور ایزو به هزینه های ممیزی اختصاص می یابد.اخذ گواهینامه ایزو شامل مراحل و مراتب بخصوصی می شود و گاهی این فرایند می تواند پیچیده و تا حدودی طولانی نیز گردد.انجام امور ممیزی سازمان های مختلف نیاز به افراد متخصص جهت بررسی نقاط قوت و ضعف سازمان
ادامه مطلب

 گواهینامه ایزو 50001

ایزو 50001 شامل تمام اقداماتی است که دربرگیرنده طرح ریزی،برنامه ریزی،اجرا و کنترل مؤثر با اطمینان از حداقل مصرف انرژی برای انجام فعالیت های سازمان است.همچنین سیستم مدیریت انرژی به سازمانها کمک می کند تا به صورت مستمر و منظم نسبت به بهبود عملکرد انرژی در قبال الزامات قانونی و سایر قوانین اقدام نمایند. سیستم مدیریت انرژی ایزو 50001 ، بر مبنای مدل بهبود مستمر
ادامه مطلب