اخذ گواهینامه ایزو 22000

ایزو 22000: سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی

ایزو 22000 یک استاندارد بین المللی شناخته شده است که به طور سیستماتیک ایمنی مواد غذایی را در هر زنجیره تأمین می کند. بنابراین اخذ گواهینامه ایزو 22000 یکی از مهم ترین نکاتی است که واحد های تولیدی مواد غذایی باید آن را در نظر بگیرند.


ایزو 22000 شامل اصول HACCP می باشد و با سیستم های مدیریت کیفیت ISO 9001 سازگار است و مبنای ایده آل برای اجرای یک سیستم مدیریت ایمنی جامع و مقرون به صرفه می باشد. ایزو 22000 که در سال 2005 برای اولین بار معرفی شد، به عنوان یک استاندارد در سطح جهان پذیرفته شده است و برای سازمان هایی از هر اندازه که در هر جنبه ای از زنجیره تامین مواد غذایی دخیل بود، قابل استفاده است. این استاندارد اجزای کلیدی را برای تضمین ایمنی مواد غذایی شامل می شود که عبارتند از:

• ارتباطات تعاملی

• مدیریت سیستم

• اجرای برنامه های پیش نیاز

• بازبینی مستمر و بهبود سیستم


اگر قصد اخذ گواهینامه ایزو 22000 برای مشاغل خود را دارید، کارشناسان ایمنی مواد غذایی ما دارای دانش و تجربه هستند تا شما را با موفقیت در تمام مراحل صدور ایزو راهنمایی کنند. خدمات ایزو 22000 ما شامل آموزش و ارزیابی های قبل از حسابرسی است. همچنین از طریق پیگیری حسابرسی و تجدید استاندارد ایزو، پشتیبانی مداوم از طرف ما ارائه می گردد.

اخذ ایزو 22000


ISO 22000 چه تفاوت هایی با گواهینامه HACCP دارد؟

به طور کلی تمرکز سیستم HACCP بر مبنای جلوگیری از هرگونه خطر احتمالی بر ایمنی مواد غذایی می باشد اما با اخذ ایزو 22000 می توان ایمنی مواد غذایی را تضمین نمود. این گواهینامه به عنوان یک استاندارد بین المللی تحت نظر ISO مشغول به فعالیت می باشد.


مزایای اخذ گواهینامه ایزو 22000

اخذ گواهینامه ایزو 22000 نشان دهنده تعهد مداوم شما در برابر ایمنی مواد غذایی است و یکپارچگی شما را به بازار نشان می دهد و اعتماد مصرف کنندگان را به برند شما افزایش می دهد. پیاده سازی ایزو 22000 به عنوان یک برنامه یکپارچه در زمان و هزینه های شما و هزینه های ممیزی های متعدد در طول زمان صرفه جویی به عمل خواهد آورد.


سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO 22000 بهبود مستمر در فرایند ها و عملکرد آن ها را تجدید و تضمین می کند که می تواند به کسب و کار شما کمک کند تا کارایی بیشتری داشته باشد و چون سازمان های دولتی و کارشناسان ایمنی مواد غذایی در سراسر جهان در بازارهای جهانی مورد توجه هستند، این گواهینامه می تواند راه ورود کسب و کار شما را به بازارهای جدید را باز کند.


از دیگر مزایای اخذ گواهینامه ایزو 22000 اطلاع دقیق از خطراتی است که چه مصرف کننده و چه تولید کننده امکان مواجه شدن با آن ها را داریند. با اطلاع از خطرات احتمالی می توان خود را در برابر آن ها آماده نمود.


حسابرسان ایمنی و کارشناسان ما می توانند با شما همکاری کنند تا تضمین کنند که محصولات شما آماده، بسته بندی شده، توزیع شده و گواهی شده به بالاترین استانداردهای ایمنی مواد غذایی می باشند. ما همچنین خدمات مشاوره، حسابرسی و اخذ ایزو برای ممیزی های GCP ، HACCP و FS22000 را ارائه می دهیم.


گواهینامه ایزو 22000 مناسب چه کسانی است ؟

✔ برخی از تولید کنندگان از جمله تولید کنندگان خوراک دام وطیور

✔ تولید کنندگان تجهیزات و دستگاه های مرتبط با صنایع غذایی و افزودنی ها

✔ کلیه فعالیت های حمل ونقل و توزیع

✔ کارخانجات مواد غذایی

✔ عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذایی

✔ تولید کنندگان مواد شیمیایی، شوینده و ضد عفونی کننده ها

اخذ گواهینامه ایزو 22000


مراحل اخذ گواهینامه ایزو 22000 شامل چه مواردی می شود؟

برای اخذ ایزو 22000 نیاز به انجام مراحلی است که شامل موارد زیر می شود:

1.انطباق محصول با قوانین کشور: قوانین ایمنی غذا ممکن است در هر کشور دارای تفاوت هایی باشد که اطلاع از این موضوع و رعایت آن ها یکی از نکاتی است که برای اخذ گواهینامه ایزو 22000 بدان نیاز می باشد. سایر قوانین مشترک در هر کشور که مرتبط با ایمنی غذا می باشد جهت اخذ ایزو 22000 بایسی رعایت گردد.

2.انطباق فرایند: در این مرحله باید این اطمینان حاصل گردد که تمامی مواد غذایی تولید شد بی خطر بوده و آسیبی به افراد جامعه وارد نخواهد کرد. این موضوع با اطلاع از قوانین مختص مواد غذایی ورعایت آن ها حاصل می شود.

3.تطابق با الزامات مشتریان: اینکه نیاز مشتری پیش از تولید محصول در نظر گرفته شده باشد از دیگر نکاتی است که برای اخذ گواهینامه ایزو بدان نیاز می باشد. این نیاز ها شامل الزاماتی از طرف مشتریان می باشد که باید به درستی رعایت شود.

4.لزوم رعایت سایر استاندارد های مرتبط با تولید مواد غذایی: برخی از استاندارد ها لازمه اولیه اخذ گواهینامه ایزو 22000 می باشند. به طور مثال پیش از اخذ ایزو 22000 می بایست اقدامات لازم جهت اخذ گواهینامه هایی همچون ایزو 9001 را انجام داده و موفق به اخذ آن شده باشید.

5.آموزش نکات ایمنی به کارکنان: برای اخذ ایزو 22000 نیاز است کلیه کارکنان مجموعه آموزش های لازم در خصوص ایمنی مواد غذایی را داشته باشند و بر اساس آموزش ها اقدام به انجام کار نمایند. این آموزش ها چه نکات اولیه چه نکات پیشرفته تر باید به درستی انجام گیرد.

6.تطابق با استانداردهای فنی: برای اخذ گواهینامه ایزو 22000 نیاز به تطابق این استاندارد با استانداردهای فنی می باشد. این استانداردها شامل استاندارد های کشاورزی یا ISO / TS 22002-3: 2011، استاندارد های بسته بندی یا ISO / TS 22002-4: 2013، استاندارد های تولید مواد غذایی یا ISO / TS 22002-1: 2009 و... می باشد.


برای اخذ ایزو 22000 نیاز به مراحل دیگری از قبیل ارائه برنامه در شرایط اضطرار، کنترل و نظارت دستگاه ها، فرایند بهبود مستمر، تعیین خط مشی و اهداف تولید و... می باشد که اگر قصد اخذ ایزو 22000 را داشته باشید، مشاوران ما می توانند در خصوص این مراحل شما را راهنمایی نمایند.


گواهینامه ایزو 22000

ایزو 22000 یک استاندارد بین المللی شناخته شده است که به طور سیستماتیک ایمنی مواد غذایی را در هر زنجیره تأمین می کند. بنابراین اخذ گواهینامه ایزو 22000 یکی از مهم ترین نکاتی است که واحد های تولیدی مواد غذایی باید آن را در نظر بگیرند.

گواهینامه ایزو SFBB

غذای امن تر، کسب و کار بهتر: اخذ گواهینامه ایزو Sfbb یعنی دستورالعمل های مدیریت ایمنی مواد غذایی و مقررات بهداشت مواد غذایی در شرکت های کوچک برای رسیدن به غذای سالم تر، کسب و کار بهتر.

استاندارد ایزو مختص موسسات مالی و بانک ها

استاندارد ایزو مختص موسسات مالی و بانک ها ایزو 13616: خدمات مالی و شماره حساب بین المللی بانک هاایزو 11649: گواهینامه الزامات و ساختاربانکداری کلانEBANKING: بانکداری الکترونیکیایزو 13569: خدمات مالی و امنیت اطلاعاتایزو 22307: ارزیابی اثرات حریم کاربران

شرایط تمدید گواهینامه ایزو

قطعا اهمیت اخذ گواهینامه ایزو برای مشاغل بر هیچ کس پوشیده نبوده و هر ارگان ، سازمان یا شرکتی به منظور رشد و پیشرفت در حرفه خود و همچنین افزایش میزان رضایت مشتری نیاز به اخذ ایزو دارد.مراحل اخذ گواهینامه ایزو شامل انجام دستورالعمل هایی است که منجر به بهبود کیفیت مشاغل و در نهایت به رشد و پیشرفت سازمان منجر خواهد شد. اما آنچه که مطرح می باشد این است که پس از اخذ گواهینامه ایزو بایستی به این موضوع توجه شود که این گواهینامه به صورت مادام العمر اعتبار نداشته و همانند سایر گواهینامه ها دارای تاریخ اعتبار می باشد.

موارد مهم در ممیزی و صدور گواهینامه ایزو

موارد و نکات مختلفی وجود دارد که بر فرایند ممیزی و مراحل صدور گواهینامه ایزو موثر هستند.برای مثال روند ممیزی یک سازمان متقاضی اخذ ایزو که 2000 کارمند در شیفت های کاری خود دارد با سازمانی که دارای 10 کارمند است متفاوت خواهد.

مزایای اخذ ایزو چیست ؟

به صورت کلی مزایای زیادی را می تواند برای اخذ گواهینامه ایزو بر شمرد ، هر سازمان بنا بر نوع گواهینامه ای که قصد دارد اخذ نماید بخشی از فرآیندهای سازمانی خود را بهبود می دهد.این کار با کمک شرکت مشاور ایزو انجام می گیرید و با ممیزی های مستمر ادامه می یاید.