اخذ گواهینامه ایزو 22000

ایزو 22000: سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی

ایزو 22000 یک استاندارد بین المللی شناخته شده است که به طور سیستماتیک ایمنی مواد غذایی را در هر زنجیره تأمین می کند. 

ایزو 22000 شامل اصول HACCP می باشد و با سیستم های مدیریت کیفیت ISO 9001  سازگار است و مبنای ایده آل برای اجرای یک سیستم مدیریت ایمنی جامع و مقرون به صرفه می باشد.

ایزو 22000 که در سال 2005 تاسیس شد، به عنوان یک استاندارد در سطح جهان پذیرفته شده بود و برای سازمان هایی از هر اندازه که در هر جنبه ای از زنجیره تامین مواد غذایی دخیل بود، قابل استفاده است. این استاندارد اجزای کلیدی را برای تضمین ایمنی مواد غذایی شامل می شود :

·         ارتباطات تعاملی

·         مدیریت سیستم

·         اجرای برنامه های پیش نیاز

·         بازبینی مستمر و بهبود سیستم

کارشناسان ایمنی مواد غذایی ما دارای دانش و تجربه هستند تا شما را با موفقیت در تمام مراحل صدور ایزو راهنمایی کنند.خدمات ایزو 22000 ما شامل آموزش و ارزیابی های قبل از حسابرسی است.همچنین از طریق پیگیری حسابرسی و تجدید استاندارد ایزو، پشتیبانی مداوم از طرف ما ارائه می گردد.

صدور گواهینامه ایزو 22000 نشان دهنده تعهد مداوم شما در برابر ایمنی مواد غذایی است، یکپارچگی شما را به بازار نشان می دهد و اعتماد مصرف کنندگان را به برند شما افزایش می دهد.

پیاده سازی ایزو 22000 به عنوان یک برنامه یکپارچه در زمان و پول شما  وهزینه های ممیزی های متعدد در طول زمان صرفه جویی می کند.

سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO 22000 بهبود مستمر در فرایندها و عملکرد آنها را تجدید و تضمین میکند که می تواند به کسب و کار شما کمک کند تا کارایی بیشتری داشته باشد و چون سازمان های دولتی و کارشناسان ایمنی مواد غذایی در سراسر جهان در بازارهای جهانی مورد توجه هستند ، این گواهینامه می تواند راه ورود کسب و کار شما را به بازارهای جدید را باز کند.

حسابرسان ایمنی و کارشناسان ما می توانند با شما همکاری کنند تا تضمین کنند که محصولات شما آماده، بسته بندی شده، توزیع شده و گواهی شده به بالاترین استانداردهای ایمنی مواد غذایی می باشند.

ما همچنین خدمات مشاوره، حسابرسی و اخذ ایزو برای ممیزی های GCP، HACCP و FS22000 را ارائه می دهیم.



ایزو 22000




گواهینامه ایزو 22000 مناسب چه کسانی است ؟

  • برخی از تولید کنندگان از جمله تولید کنندگان خوراک دام وطیور
  • تولید کنندگان تجهیزات و دستگاه های مرتبط با صنایع غذایی و افزودنی ها
  • کلیه فعالیت های حمل ونقل و توزیع
  • کارخانجات مواد غذایی 
  • عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذایی
  •  تولید کنندگان مواد شیمیایی، شوینده و ضد عفونی کننده ها

 گواهینامه ایزو 31000:2009

تمام فعالیت های یک سازمان که با ریسک همراه است باید مدیریت شود. فرآیند مدیریت ریسک به تصمیم گیری هایی کمک می نماید که همراه با در نظر گرفتن عدم قطعیت و امکان وقوع حوادث و رویدادهای (عمدی و غیر عمدی)آتی و اثرات آنها بر اهداف مورد توافق است.
ادامه مطلب

 گواهینامه HACCP چيست؟

HACCP یا سیستم کنترل نقطه بحرانی تجزیه و تحلیل خطر یک سیستم کنترل فرایند است که خطرات را شناسایی می کند ممکن است در فرآیند تولید مواد غذایی اقدامات لازم برای جلوگیری از وقوع خطرات در هر مرحله از فرآیند را کاهش می دهد.
ادامه مطلب

 گواهینامه ایزو 50001

ایزو 50001 شامل تمام اقداماتی است که دربرگیرنده طرح ریزی،برنامه ریزی،اجرا و کنترل مؤثر با اطمینان از حداقل مصرف انرژی برای انجام فعالیت های سازمان است.همچنین سیستم مدیریت انرژی به سازمانها کمک می کند تا به صورت مستمر و منظم نسبت به بهبود عملکرد انرژی در قبال الزامات قانونی و سایر قوانین اقدام نمایند. سیستم مدیریت انرژی ایزو 50001 ، بر مبنای مدل بهبود مستمر
ادامه مطلب

 گواهینامه ایزو GMP

GMP استانداردی برای روش های تولیدی به منظور تطابق با الزمات قانونی مقررات اتحادیه اروپا 1935/2004/EG در ارتباط با موادغذایی می باشد.
ادامه مطلب

 مراحل اخذ ایزو

اخذ ایزو برای هر سازمانی دارای مراحلی است که هم از سوی شرکت مشاور ایزو و هم سازمان متقاضی اخذ گواهینامه ایزو می بایست انجام پذیرد تا نهایتا گواهینامه مورد نظر صادر گردد.این مراحل را به صورت زیر می توان خلاصه نمود.
ادامه مطلب

 انواع گواهینامه های ایزو

گواهینامه های ایزو انواع مختلفی دارند که لازم است آگاهی لازم در مورد استفاده و کارایی هرکدام از آنها وجود داشته باشد.برخی گواهینامه های ایزو، عموعی محسوب می شوند به این معنی که گستره زیادی از شرکت ها را شامل می شوند اما برخی دیگر کاملا اختصاصی و به منظور کاربردی خاص تهیه شده اند.
ادامه مطلب