اخذ گواهینامه ایزو 22000


ایزو 22000: سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی

ایزو 22000 یک استاندارد بین المللی شناخته شده است که به طور سیستماتیک ایمنی مواد غذایی را در هر زنجیره تأمین می کند. 

ایزو 22000 شامل اصول HACCP می باشد و با سیستم های مدیریت کیفیت ISO 9001  سازگار است و مبنای ایده آل برای اجرای یک سیستم مدیریت ایمنی جامع و مقرون به صرفه می باشد.

ایزو 22000 که در سال 2005 تاسیس شد، به عنوان یک استاندارد در سطح جهان پذیرفته شده بود و برای سازمان هایی از هر اندازه که در هر جنبه ای از زنجیره تامین مواد غذایی دخیل بود، قابل استفاده است. این استاندارد اجزای کلیدی را برای تضمین ایمنی مواد غذایی شامل می شود :

·         ارتباطات تعاملی

·         مدیریت سیستم

·         اجرای برنامه های پیش نیاز

·         بازبینی مستمر و بهبود سیستم

کارشناسان ایمنی مواد غذایی ما دارای دانش و تجربه هستند تا شما را با موفقیت در تمام مراحل صدور ایزو راهنمایی کنند.خدمات ایزو 22000 ما شامل آموزش و ارزیابی های قبل از حسابرسی است.همچنین از طریق پیگیری حسابرسی و تجدید استاندارد ایزو، پشتیبانی مداوم از طرف ما ارائه می گردد.

صدور گواهینامه ایزو 22000 نشان دهنده تعهد مداوم شما در برابر ایمنی مواد غذایی است، یکپارچگی شما را به بازار نشان می دهد و اعتماد مصرف کنندگان را به برند شما افزایش می دهد.

پیاده سازی ایزو 22000 به عنوان یک برنامه یکپارچه در زمان و پول شما  وهزینه های ممیزی های متعدد در طول زمان صرفه جویی می کند.

سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO 22000 بهبود مستمر در فرایندها و عملکرد آنها را تجدید و تضمین میکند که می تواند به کسب و کار شما کمک کند تا کارایی بیشتری داشته باشد و چون سازمان های دولتی و کارشناسان ایمنی مواد غذایی در سراسر جهان در بازارهای جهانی مورد توجه هستند ، این گواهینامه می تواند راه ورود کسب و کار شما را به بازارهای جدید را باز کند.

حسابرسان ایمنی و کارشناسان ما می توانند با شما همکاری کنند تا تضمین کنند که محصولات شما آماده، بسته بندی شده، توزیع شده و گواهی شده به بالاترین استانداردهای ایمنی مواد غذایی می باشند.

ما همچنین خدمات مشاوره، حسابرسی و اخذ ایزو برای ممیزی های GCP، HACCP و FS22000 را ارائه می دهیم.



ایزو 22000




گواهینامه ایزو 22000 مناسب چه کسانی است ؟

  • برخی از تولید کنندگان از جمله تولید کنندگان خوراک دام وطیور
  • تولید کنندگان تجهیزات و دستگاه های مرتبط با صنایع غذایی و افزودنی ها
  • کلیه فعالیت های حمل ونقل و توزیع
  • کارخانجات مواد غذایی 
  • عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذایی
  •  تولید کنندگان مواد شیمیایی، شوینده و ضد عفونی کننده ها

 گواهینامه ایزو 10015

دستورالعملهای استاندارد ISO 10015: 1999 برای آموزش گواهینامه استاندارد ایزو 10015می تواند موارد زیر به سازمان شما کمک نماید: · شناسایی، تجزیه و تحلیل نیازهای آموزشی سازمان · طراحی و برنامه ریزی های آموزش سازمان · ارائه دستورالعملهایی جهت افزایش سطح کیفی آموزش سازمان · ارزیابی نتایج آموزش
ادامه مطلب

 گواهینامه ارگانیک

کارشناسان معتقدند استفاده از محصولات ارگانيک هم در کوتاه مدت و هم در دراز مدت تأثير بسيار زيادي بر افزايش سلامت دارد. اما دقيقا منظور ما از توليد ارگانيک چيست؟ همان طور که اشاره شد غذاي ارگانيک يا طبيعي بدون دخالت آفت کش ها و کودهاي شيميايي توليد مي شود. در واقع اين روش شيوه اي از کشاورزي است که طي آن در هيچ يک از مراحل کاشت تا برداشت، جمع آوري و بسته بندي محصولات کشاورزي از کود شيميايي استفاده نمي شود.
ادامه مطلب

 5s یا نظام آراستگی محیط کار

5S یا نظام آراستگی محیط کار ، نام یک روش سازمانی در محل کار است که از لیستی از پنج کلمه ی ژاپنی استفاده می کند : seiri، seiton، seiso، seiketsu و shitsuke.که همه انها با حرف S شروع می شوند.
ادامه مطلب

 اخذ گواهینامه ایزو 17025

ISO / IEC 17025، الزامات عمومی برای صلاحیت آزمایشگاه ها و کالیبراسیون، مرجع بین المللی برای آزمایشگاه است .نسخه جدید استاندارد 17025 توسط ایزو و کمیته بین المللی الکتروشویی (IEC) در سال 2017 برای به روزرسانی محتویات آن و ارائه خدمات بهتر آزمایشگاه هایی که از آن استفاده می کنند، منتشر شد.
ادامه مطلب

 اخذ ایزو 26000

یکپارچه سازی، پیاده سازی و ارتقاء رفتار مسئولیت اجتماعی در سراسر سازمان و از طریق سیاست ها و شیوه های آن، در گستره نفوذ آن .
ادامه مطلب

 گواهینامه ایزو مراکز آموزشی

این استاندارد به منظور کمک به موسسه های آموزشی میباشد تا سیستم مدیریت کیفیت بر پایه استاندارد ایزو 9001 را با توجه به شرایط و ویژگی های خاص موسسات طرح ریزی و پیاده سازی نماید.
ادامه مطلب