گواهینامه ایزو GMP

GMP استانداردی برای روش های تولیدی به منظور تطابق با الزمات قانونی مقررات اتحادیه اروپا 1935/2004/EG در ارتباط با مواد غذایی می باشد. GMP از گواهینامه های ایزو پرکاربرد مرتبط به سازمان غذا و دارو کشور آمریکا است که به منظور روش های تولید مناسب مورد استفاده قرار می گیرد ، برای صنایعی همچون دارو ، غذا و همچنین آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. اخذ گواهینامه ایزو GMP کلیه شرکت های تولید کننده موارد ذکر شده را ملزم به رعایت استاندارد های از پیش تعیین شده برای تولید و بسته بندی محصولات و دستگاه ها می نماید.


اخذ گواهینامه ایزو GMP سبب می شود شرکت ها الزامات و استاندارد های لازم را جهت جلوگیری از تولید مواد آلوده و یا ایجاد خطرات و آسیب های احتمالی رعایت نمایند.از این نظر اخذ ایزو GMP سبب اطمینان بیشتر مصرف کننده و خریدار خواهد شد تا با خیال راحت اقدام به خرید محصولات مورد نظر خود نماید.


گواهینامه GMP چه اهمیتی دارد؟

GMP مخفف عبارت Good Manufacturing Practice می باشد که به معنای روش ساخت خوب می باشد.تولید یک محصول ایده آل مهم ترین مسئله ای است که این گواهینامه بر روی آن تمرکز دارد.این کار سبب رشد و پیشرفت شرکت های کوچک و بزرگ خواهد شد.علاوه بر این اخذ گواهینامه ایزو GMP این امکان را فراهم می کند که مصرف کننده و مشتری با اطمینان بیشتری جذب چنین محصولاتی شود که در مجموع سبب پیشرفت شرکت و صنایع خواهد شد.همانطور که گفته شد اصلی ترین تمرکز این گواهینامه بر روی مواد و محصولات غذایی و دارویی است که نقش مهمی بر سلامت افراد دارد.


با توجه به این که این گواهینامه تمرکز ویژه بر روی محصولات غذایی ، آرایشی و همچنین دارویی دارد ، می توان گفت جز پر اهمیت ترین گواهینامه ها در زمینه سلامت جامعه می باشد.اخذ گواهینامه ایزو GMP سبب می شود جزییاتی از موارد تولید و بسته بندی غذا و دارو تحت نظر قرار بگیرد. علاوه بر این این گواهینامه تمرکز خاصی بر روی مسائلی همچون بهداشت سرویس های بهداشتی صنایع غذایی و دارویی ، صلاحیت پرسنل و کارکنان این صنایع ، بررسی و رسیدگی به شکایات مصرف کنندگان ، تمرکز بر روی پروسه اعتبار سنجی در کار و... دارد.

گواهینامه ایزو GMP


اخذ گواهینامه ایزو GMP چه مزیت هایی دارد؟

به طور کلی مهم ترین مزیت هایی که اخذ ایزو GMP دارد بالا رفتن میزان رضایت مشتری از محصول ، افزایش اعتبار شرکت و صنایع در داخل و خارج از کشور ، کم کردن خطرات احتمالی برای تولید و استفاده از محصول ، ایجاد یک رویه منظم برای کارکنان جهت شیوه تولید خود و بالا رفتن اعتماد به نفس آن ها ، آگاهی از مشکلات تولید و کم شدن هزینه های تولید با بهره گیری از این آگاهی و... می باشد. علاوه بر این اخذ گواهینامه ایزو GMP مزیت های زیر را برای شرکت شما خواهد داشت:

✔ شرکت می تواند تضمین کند که محصولی که به مشتری تحویل داده است تمامی الزامات کیفیت، ایمنی و بهداشت را رعایت کرده است.

✔ شرکت می تواند کیفیت بهتر محصول را از طریق کنترل و ردیابی بهتر که بخشی جدایی ناپذیر از استاندارد ایزو هست ارائه دهد.

✔ شرکت می تواند شرایط بهداشتی سازگار را در فرایند تولیدی تحت کنترل تضمین کند.

✔ همچنین شرکت شما مطابق با الزامات مقررات اتحادیه اروپا 1935/2004‎/ EG در ارتباط با GMP شناخته می شود.


دستوالعمل های استاندارد GMP

GMP شیوه های مورد نیاز به منظور مطابقت با دستورالعمل های توصیه شده توسط سازمان صادرکننده مجوز برای تولید و فروش مواد غذایی و محصولات دارویی هستند. این دستورالعمل ها حداقل الزامات مورد نیاز برای داروخانه ها و یا تولید کنندگان محصولات غذایی به منظور اطمینان از کیفیت بالای محصولات و نداشتن هیچ خطری برای مصرف کننده یا عموم ارائه می کند.


قانون ایمنی مواد غذایی می گوید که بایستی در توسعه، تولید، توزیع، تبلیغات و یا فروش محصولات مواد غذایی به مصرف کننده تمامی اقدامات احتیاطی معقول در نظر گرفته شود. بنابراین همه اشخاصی که در فرآیند زنجیره تامین درگیر هستند از جمله تولید، بسته بندی و یا تامین مسئول تضمین کیفیت، ایمنی و بهداشت نه تنها مواد غذایی بلکه عملیات بسته بندی نیز هستند.


اخذ گواهینامه ایزو GMP راهنمایی هایی را در زمینه تولید، آزمایش و تضمین کیفیت به منظور تضمین اینکه محصولات غذایی و دارویی برای مصرف انسان مناسب هستند ارائه می کند. علاوه بر این اخذ گواهینامه ایزو GMP به معنی داشتن یک سیستم کنترل در هر شرکت تولیدی می باشد. هدف این است که از خرید مواد خام تا تحویل محصول نهایی به مشتریان از تمام پارامترهای کیفیت، بهداشت و قابلیت ردیابی و نظارت اطمینان حاصل شود.


در پایان به منظور اخذ گواهینامه ایزو GMP و یا سایر گواهینامه های مرتبط با صنایع غذا و دارو می توانید با کارشناسان ما در شرکت QAL در ارتباط باشید تا مشاوره ها و راهنمایی های لازم جهت اقدامات و نیازهای پیش از اخذ گواهینامه ایزو برای شما انجام گیرد.شرکت QAL آماده ارائه خدمات صدور انواع گواهینامه های ایزو و استاندارد های جهانی برای شما عزیزان می باشد.


گواهینامه ایزو GMP

GMP استانداردی برای روش های تولیدی به منظور تطابق با الزمات قانونی مقررات اتحادیه اروپا 1935/2004/EG در ارتباط با موادغذایی می باشد. GMP از گواهینامه های مرتبط به سازمان غذا و دارو کشور آمریکا است که به منظور روش های تولید مناسب مورد استفاده قرار می گیرد ، برای صنایعی همچون دارو ، غذا و همچنین آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. اخذ گواهینامه ایزو GMP کلیه شرکت های تولید کننده موارد ذکر شده را ملزم به رعایت استاندارد های از پیش تعیین شده برای تولید و بسته بندی محصولات و دستگاه ها می نماید.

گواهینامه ایزو 16949

صنعت خودرو نمونه ای از صنایعی است که مجموعه ای از ویژگی ها مانند محصولات پیچیده، اهمیت بالای کیفی، الزامات ایمنی، بازار گسترده فروش، ضریب اشتغال زایی قابل توجه وغیره را دارا میباشد. با در نظر گرفتن تمام ویژگی ها ،سیتم مدیریت کیفی که برای یک مجموعه تولید کننده خودرو و یا قطعات آن گزینش میگردد، باید حائز شرایط و الزاماتی باشد که توانای پاسخگویی به تمامی موارد فوق را دارا باشد.

درباره گواهینامه های ایزو

ایزو یک سازمان بین المللی مستقل و غیر دولتی است که دارای 162 سازمان استاندارد ملی است. دبیرخانه مرکزی این سازمان در ژنو سوئیس می باشد و کشور ایران نیز یکی از اعضای این سازمان می باشد. در حقیقت کلمه ISO مخفف عبارت International Organization for Standardization می باشد که به معنای سازمان بین المللی استاندارد سازی می باشد.اخذ گواهینامه ایزو یکی از

اخذ ایزو 26000

یکپارچه سازی، پیاده سازی و ارتقاء رفتار مسئولیت اجتماعی در سراسر سازمان و از طریق سیاست ها و شیوه های آن، در گستره نفوذ آن .

ایزو چیست ؟

در سال 1946 بیش از 25 کشور در مؤسسه مهندسان عمران در لندن ملاقات کردند تا یک سازمان بین المللی جدید ایجاد کنند که هدف آن «تسهیل هماهنگی و هماهنگی بین المللی استانداردهای صنعتی» بود. از این پس، سازمان های جدید ISO در ماه فوریه 1947 عملیات خود را آغاز کردند.

HSE-MS ایمنی و بهداشت شغلی

HSE-MSبیان کننده دو استاندارد سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS18001 و سیستم مدیریت زیست محیطی ایزو 14001 می باشد.در زمینه بهداشت شغلی ، ایمنی و محیط زیست ، از دهه های قبل ، برخی شرکت های بین المللی به ویژه در صنایع نفت، اقدام به تدوین استاندارد های کاربردی نمودند