گواهینامه حلال



حلال واژه اي عربي است به معناي مجاز و قانوني كه براي جامعه مفيد مي باشد ، هنگامي كه واژه حلال در ارتباط با غذا و آشاميدني ها مورد استفاده قرار مي گيرد به معناي مجاز براي مصرف مسلمانان مي باشد.
غذاي حلال يكي از اصلي ترين نيازها براي هر مسلمان است. گواهي حلال تائيد مي كند كه تركيبات بكار برده شده در محصول حلال از نظر اسلامی مجاز هستند و محصول عاري از هر گونه فرآورده هاي حرام مي باشد . اين گواهي از فريب مصرف كننده در مراحل تدارك ، توزيع و فروش محصولات حلال ممانعت مي كند .

محصولات و خدمات حلال ، جهاني بوده و هم براي مسلمانان و هم غير مسلمانان مناسب مي باشد.حلال يك طرح كاري است كه به عنوان يك قدرت در بازار جهاني آينده تلقي مي شود.

صنعت حلال به دو دسته تقسيم مي شود : 

1- محصولات : غذا ( تركيبات ، گروهها )- مواد آرايشي و بهداشتي      
2- خدمات : كيترينگ وهتلداري و فعاليتهاي مرتبط 

غذاي حلال نه تنها گوشت و ماكيان را شامل مي شود بلكه ديگر اقلام غذايي كه در زيل به آنها اشاره شده است را دربرمي گيرد:
شيريني جات ، كنسرو غذاي منجمدشده  ، محصولات لبني ، فرآورده هاي ناني ، فرآورده هاي ارگانيك ، محصولات گياهي ، نوشيدني ها و غيره 

فرآيند اخذ گواهينامه حلال :

1- تقاضا و هزينه : تكميل فرم پرسشنامه و پرداخت هزينه
2- بازرسي و گزارش : بازرسي از محل و نمونه برداري و تجزيه و تحليل 

3- تائيد واجد شرايط بودن و صدور گواهينامه حلال: اظهار نظر و تائيد و صدور گواهینامه

مزاياي لوگوی حلال :

1- اطمينان : به مصرف كنندگان مسلمان اعتماد ميدهد .
2- صلاحيت : تائيد مي كند كه محصولات حلال هستند و سيستمي جهت نظارت غذاي حلال وجود دارد .
3- برچسب زدن : گزينه اي را به اطلاع كليه مصرف كنندگان در مورد خريد غذا مي رساند.
4- گسترش محصول ، جايگاه ويژه بازار : مزيت رقابتي بر روي ديگر شركتها ایجاد می نماید.
5- كيفيت : خاطر نشان مي كند كه محصول نه تنها مقررات حلال بلكه شيوه هاي اكيدا بهداشتي را رعايت مي كند .

6- پذيرش بين المللي : گواهینامه حلال به نوعی نماد اطمينان يا هويت محصول در سطح بین المللی محسوب می شود . 

در اين راستا شركت کیفیت ارزیاب لیا نماينده اصلي شركت HALAL Gulf  امارات آمادگي خود را جهت اعطاي گواهينامه حلال با شرايط فوق اعلام ميدارد ، لطفا جهت كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه با واحد ماركتينگ شركت تماس حاصل نمائيد .

برخی از مقالات

 ایزو چیست ؟

در سال 1946 بیش از 25 کشور در مؤسسه مهندسان عمران در لندن ملاقات کردند تا یک سازمان بین المللی جدید ایجاد کنند که هدف آن «تسهیل هماهنگی و هماهنگی بین المللی استانداردهای صنعتی» بود. از این پس، سازمان های جدید ISO در ماه فوریه 1947 عملیات خود را آغاز کردند.
ادامه مطلب

 شرایط اخذ ایزو برای شرکتها

نیازی به شرایط خاصی برای اخذ گواهینامه ایزو نمیباشد.هرشرکتی دارای دفترمرکزی ویا ودرحال کار میتواند گواهینامه ایزو دریافت نماید.تعداد پرسنل ، حجم سازمان ، تعداد فرآیندهای اجرایی ، نقش بسزایی درراستای پیاده سازی ایزو و درنهایت اخذ گواهینامه ایزو دارند.
ادامه مطلب

 گواهینامه OHSAS 18001:2007

استاندارد 18001 استانداردي است كه ما را ملزم به رعايت نكات ايمني و بهداشتي مي نمايد. آمادگي جسماني كاركنان، رعايت نكات ايمني و تجهيزات ايمني در محيط كار، آمادگي در شرايط اضطراري از قبيل سيل و زلزله و بررسي ميزان و شدت و احتمال خطرات، مي كند. براي كاهش خطرات و افزايش آگاهي كاركنان نسبت به نحوه شناسايي خطرات و محاسبه ريسك آنها دستورالعمل هايي تدوين مي گردد. رعايت استانداردهاي ايمني حافظ جان كاركنان، سلامتي آنان و حفظ اموال و دارايي هاي يك سازمان است و رعايت اين استاندارد در ايجاد يك سازمان امن و عاري از خطر، ما را ياري مي كند.سري ارزيابي ايمني بهداشت شغلي استانداردي قابل مميزي و اخذ گواهينامه مي باشد،در پاسخ به نياز سازمانها به يك استاندارد سيستم مديريت ايمني و بهداشت شغلي كه بوسيله آن بتوانند سيستم مديريت خود را در زمينه هاي بهداشتي وايمني ارزيابي نمايند، تدوين شده است.
ادامه مطلب

 گواهینامه ایزو GMP

GMP استانداردی برای روش های تولیدی به منظور تطابق با الزمات قانونی مقررات اتحادیه اروپا 1935/2004/EG در ارتباط با موادغذایی می باشد.
ادامه مطلب

 شرایط تعلیق و ابطال گواهینامه ایزو

تعلیق گواهینامه ایزو ، ابطال گواهینامه و یا کاهش دامنه گواهینامه باید یک خط مشی و رویه ای برای تعلیق و ابطال و کاهش دامنه گواهینامه های ایزو و استانداردها وجود داشته باشد. سازمان گواهی کننده باید در موارد زیر گواهینامه را تعلیق کند:
ادامه مطلب

 گواهینامه ایزو 22000:2005

ایزو 22000 یک استاندارد بین المللی شناخته شده است که به طور سیستماتیک ایمنی مواد غذایی را در هر زنجیره تأمین می کند. ایزو 22000 شامل
ادامه مطلب