ایزو 22000 یک استاندارد بین المللی شناخته شده است که به طور سیستماتیک ایمنی مواد غذایی را در هر زنجیره تأمین می کند.
ایزو 22000 شامل اصول HACCP می باشد و با سیستم های مدیریت کیفیت ISO 9001 سازگار است و مبنای ایده آل برای اجرای یک سیستم مدیریت ایمنی جامع و مقرون به صرفه می باشد.
ایزو 22000 که در سال 2005 تاسیس شد، به عنوان یک استاندارد در سطح جهان پذیرفته شده بود و برای سازمان هایی از هر اندازه که در هر جنبه ای از زنجیره تامین مواد غذایی دخیل بود، قابل استفاده است. این استاندارد اجزای کلیدی را برای تضمین ایمنی مواد غذایی شامل می شود :
· ارتباطات تعاملی
· مدیریت سیستم
· اجرای برنامه های پیش نیاز
· بازبینی مستمر و بهبود سیستم
کارشناسان ایمنی مواد غذایی ما دارای دانش و تجربه هستند تا شما را با موفقیت در تمام مراحل صدور ایزو راهنمایی کنند.خدمات ایزو 22000 ما شامل آموزش و ارزیابی های قبل از حسابرسی است.همچنین از طریق پیگیری حسابرسی و تجدید استاندارد ایزو، پشتیبانی مداوم از طرف ما ارائه می گردد.
صدور گواهینامه ایزو 22000 نشان دهنده تعهد مداوم شما در برابر ایمنی مواد غذایی است، یکپارچگی شما را به بازار نشان می دهد و اعتماد مصرف کنندگان را به برند شما افزایش می دهد.
پیاده سازی ایزو 22000 به عنوان یک برنامه یکپارچه در زمان و پول شما وهزینه های ممیزی های متعدد در طول زمان صرفه جویی می کند.
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO 22000 بهبود مستمر در فرایندها و عملکرد آنها را تجدید و تضمین میکند که می تواند به کسب و کار شما کمک کند تا کارایی بیشتری داشته باشد و چون سازمان های دولتی و کارشناسان ایمنی مواد غذایی در سراسر جهان در بازارهای جهانی مورد توجه هستند ، این گواهینامه می تواند راه ورود کسب و کار شما را به بازارهای جدید را باز کند.
حسابرسان ایمنی و کارشناسان ما می توانند با شما همکاری کنند تا تضمین کنند که محصولات شما آماده، بسته بندی شده، توزیع شده و گواهی شده به بالاترین استانداردهای ایمنی مواد غذایی می باشند.
ما همچنین خدمات مشاوره، حسابرسی و اخذ ایزو برای ممیزی های GCP، HACCP و FS22000 را ارائه می دهیم.