گواهینامه حلال



حلال واژه اي عربي است به معناي مجاز و قانوني كه براي جامعه مفيد مي باشد ، هنگامي كه واژه حلال در ارتباط با غذا و آشاميدني ها مورد استفاده قرار مي گيرد به معناي مجاز براي مصرف مسلمانان مي باشد.
غذاي حلال يكي از اصلي ترين نيازها براي هر مسلمان است. گواهي حلال تائيد مي كند كه تركيبات بكار برده شده در محصول حلال از نظر اسلامی مجاز هستند و محصول عاري از هر گونه فرآورده هاي حرام مي باشد . اين گواهي از فريب مصرف كننده در مراحل تدارك ، توزيع و فروش محصولات حلال ممانعت مي كند .

محصولات و خدمات حلال ، جهاني بوده و هم براي مسلمانان و هم غير مسلمانان مناسب مي باشد.حلال يك طرح كاري است كه به عنوان يك قدرت در بازار جهاني آينده تلقي مي شود.

صنعت حلال به دو دسته تقسيم مي شود : 

1- محصولات : غذا ( تركيبات ، گروهها )- مواد آرايشي و بهداشتي      
2- خدمات : كيترينگ وهتلداري و فعاليتهاي مرتبط 

غذاي حلال نه تنها گوشت و ماكيان را شامل مي شود بلكه ديگر اقلام غذايي كه در زيل به آنها اشاره شده است را دربرمي گيرد:
شيريني جات ، كنسرو غذاي منجمدشده  ، محصولات لبني ، فرآورده هاي ناني ، فرآورده هاي ارگانيك ، محصولات گياهي ، نوشيدني ها و غيره 

فرآيند اخذ گواهينامه حلال :

1- تقاضا و هزينه : تكميل فرم پرسشنامه و پرداخت هزينه
2- بازرسي و گزارش : بازرسي از محل و نمونه برداري و تجزيه و تحليل 

3- تائيد واجد شرايط بودن و صدور گواهينامه حلال: اظهار نظر و تائيد و صدور گواهینامه

مزاياي لوگوی حلال :

1- اطمينان : به مصرف كنندگان مسلمان اعتماد ميدهد .
2- صلاحيت : تائيد مي كند كه محصولات حلال هستند و سيستمي جهت نظارت غذاي حلال وجود دارد .
3- برچسب زدن : گزينه اي را به اطلاع كليه مصرف كنندگان در مورد خريد غذا مي رساند.
4- گسترش محصول ، جايگاه ويژه بازار : مزيت رقابتي بر روي ديگر شركتها ایجاد می نماید.
5- كيفيت : خاطر نشان مي كند كه محصول نه تنها مقررات حلال بلكه شيوه هاي اكيدا بهداشتي را رعايت مي كند .

6- پذيرش بين المللي : گواهینامه حلال به نوعی نماد اطمينان يا هويت محصول در سطح بین المللی محسوب می شود . 

در اين راستا شركت کیفیت ارزیاب لیا نماينده اصلي شركت HALAL Gulf  امارات آمادگي خود را جهت اعطاي گواهينامه حلال با شرايط فوق اعلام ميدارد ، لطفا جهت كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه با واحد ماركتينگ شركت تماس حاصل نمائيد .

برخی از مقالات

 گواهینامه HACCP چيست؟

HACCP یا سیستم کنترل نقطه بحرانی تجزیه و تحلیل خطر یک سیستم کنترل فرایند است که خطرات را شناسایی می کند ممکن است در فرآیند تولید مواد غذایی اقدامات لازم برای جلوگیری از وقوع خطرات در هر مرحله از فرآیند را کاهش می دهد.
ادامه مطلب

 HSE-MS ایمنی و بهداشت شغلی

HSE-MSبیان کننده دو استاندارد سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS18001 و سیستم مدیریت زیست محیطی ایزو 14001 می باشد.در زمینه بهداشت شغلی ، ایمنی و محیط زیست ، از دهه های قبل ، برخی شرکت های بین المللی به ویژه در صنایع نفت، اقدام به تدوین استاندارد های کاربردی نمودند
ادامه مطلب

 گواهینامه ارگانیک

کارشناسان معتقدند استفاده از محصولات ارگانيک هم در کوتاه مدت و هم در دراز مدت تأثير بسيار زيادي بر افزايش سلامت دارد. اما دقيقا منظور ما از توليد ارگانيک چيست؟ همان طور که اشاره شد غذاي ارگانيک يا طبيعي بدون دخالت آفت کش ها و کودهاي شيميايي توليد مي شود. در واقع اين روش شيوه اي از کشاورزي است که طي آن در هيچ يک از مراحل کاشت تا برداشت، جمع آوري و بسته بندي محصولات کشاورزي از کود شيميايي استفاده نمي شود.
ادامه مطلب

 نشان CE

کلمه CE بروی بسیاری از محصولات معامله شده در بازار های منطقه اقتصادی اروپا (EEA) مشاهده میشود. EEA شامل کشورهای اتحادیه اروپا و همچنین ایسلند، لیختن اشتاین و نروژ است.
ادامه مطلب

 مراحل اخذ ایزو

اخذ ایزو برای هر سازمانی دارای مراحلی است که هم از سوی شرکت مشاور ایزو و هم سازمان متقاضی اخذ گواهینامه ایزو می بایست انجام پذیرد تا نهایتا گواهینامه مورد نظر صادر گردد.این مراحل را به صورت زیر می توان خلاصه نمود.
ادامه مطلب

 5s یا نظام آراستگی محیط کار

5S یا نظام آراستگی محیط کار ، نام یک روش سازمانی در محل کار است که از لیستی از پنج کلمه ی ژاپنی استفاده می کند : seiri، seiton، seiso، seiketsu و shitsuke.که همه انها با حرف S شروع می شوند.
ادامه مطلب